Ruimte huren ‘ Groen & Gezellig’

Wij hebben een sfeervolle ruimte met een eigen opgang vanaf  buitenzijde van ons pand.

De faciliteiten zijn heel compleet; zoals houtkachel, keukenblok, (invalide)toiletten, beamer, projector scherm, white board, flip over, WIFI, centrale verwarming en een ruime parkeergelegenheid (zelfs voor bussen). Ook heeft de ruimte eigen koffie- en thee faciliteiten inclusief al het nodige servies voor drankjes en eventueel eten.

De ruimte is geschikt voor hele diverse activiteiten. Dit kan zijn voor een praktijk dag van school, een familiefeest, een personeelsfeest, een vergadering of voor bijvoorbeeld inpak werkzaamheden welke u in eigen beheer wilt uitvoeren. Bij warm weer is er ook buiten genoeg ruimte om lekker te zitten. Er staan hiervoor mooie picknick tafels en er is eventueel buitenspeelgoed en een zandbak.

De ruimte kan gehuurd worden voor een dagdeel, gehele dag of voor een langere periode.

Prijsindicatie

  • Dagdeel (maximaal 3 ½ uur)  €60,00  inclusief gebruik koffie- en thee faciliteiten
  • Gehele dag  €100,00 inclusief gebruik koffie- en thee faciliteiten ** Bij verhuur van de ruimte voor een gehele dag wordt er aan zorg gerelateerde bedrijven / instellingen een korting doorberekend. 

Lunch, hapjes, diner

Wij werken samen met diverse bedrijven die heerlijk eten kunnen verzorgen en wat kosteloos wordt bezorgd op onze locatie. Zo wordt alles voor u klaargezet waardoor u hier geen omkijken naar heeft.
Zo werken wij samen, voor lunches met Het Apeldoorns Beleg. Naast dat de kwaliteit van de lunch perfect geregeld is bij Het Apeldoorns Beleg, kiezen wij bewust voor deze partij, aangezien zij veel samenwerken met enthousiaste deelnemers welke door zijn/haar beperking wat extra aandacht nodig hebben. Met enorm veel plezier en leergierigheid staan zij dagelijks in de keuken om aan het werk te gaan en iets moois af te leveren voor hun klanten!

Informeer gerust naar onze aanbevelingen en/of een vrijblijvende offerte voor de verzorging van het eten.

 

Mocht u hierover vragen hebben; neem dan even contact op met Kristy Boerkamp (kristy@boomkwekerijmenkveld.nl)

‘Een prachtige en gunstige (groene) locatie voor een relatief lage prijs!’

Lees hier ons huisregels bij verhuur van de ruimte.