Groothandel

Bij Boomkwekerij & Plantencentrum Menkveld bent u als hovenier of groenvoorziener, aan het juiste adres voor een compleet assortiment planten en bomen.

Snelle afhaal- en levermogelijkheden

Wij staan voor de 100% achter de kwaliteit van ons plantgoed. Daarnaast zijn wij flexibel en bieden wij de mogelijkheid leveringen snel voor u klaar te maken en eventueel op locatie te leveren.

 

Geen minimale afname

Wij hebben geen minimale afname en denken graag met u mee wanneer het gaat om het zoeken van vervangers.

U kunt de kwaliteit van ons plantgoed zelf komen bezichtigen en merken op een van onze kwekerijen. Ook is het mogelijk uw (aan)vragen door te sturen via de e-mail of per telefoon.

 

Bezoek ons eventueel met uw klanten

Aangezien wij alles particulier prijzen kunt u langs komen met uw klanten. Voor aanvullend advies is altijd een van onze medewerkers beschikbaar.

 

Het grootste gedeelte van ons assortiment uit volle grond kunt u online bekijken. Wilt u meer foto’s ontvangen of zoekt u een ander soort? Benader ons en u ontvangt vaak dezelfde dag nog een e-mail retour.
Ons team van ervaren groenmensen staan dagelijks voor u klaar met advies en de nodige mankracht om uw servicegericht van dienst te kunnen zijn.