Zorgkwekerij

Naast onze boomkwekerij en het tuincentrum hebben wij inmiddels al vele jaren ook een kleinschalige zorgkwekerij. Mensen met een hulpvraag kunnen binnen ons bedrijf een waardevolle dagtaak vinden die helemaal bij hun past. Door de kleinschaligheid zijn de communicatielijnen kort en werk je met een vertrouwd team, waarbij respect voor elkaar heel belangrijk is. Dagelijks zijn deelnemers aanwezig voor binnen- en buitenactiviteiten in onze prachtige groene omgeving.

Zorgkwekerij Menkveld heeft het keurmerk ‘Kwaliteit laat je zien’, welke is afgegeven door De Federatie Landbouw & Zorg. Hiernaast zijn wij ook een gecertificeerd bedrijf voor het traject ‘werkfit maken’ via de UWV en de Borisbaan trajecten via S-bb.

Gemeente Apeldoorn & Voorst
Wij zijn aangesloten bij de raamovereenkomst van de gemeente Apeldoorn en Voorst. Wanneer wij alle gegevens van u / de deelnemer ontvangen kunnen wij verdere afhandeling verzorgen.

Omdat meedoen in de maatschappij belangrijk is, zijn wij aanbieden van speciale TALENT plekken voor een project van de gemeente Apeldoorn. Lees hier meer over het project en onze vacatures.

Samenwerkingsovereenkomsten overige instanties
Ook werken wij in onderaannemersschap van instellingen als bijvoorbeeld Plurijn en Philadelphia. Wilt u hier meer over weten? Aarzel niet om vrijblijvend bij ons te informeren. E-mail Kristy@boomkwekerijmenkveld.nl