Zorgkwekerij

Naast onze boomkwekerij en het tuincentrum hebben wij inmiddels al vele jaren ook een kleinschalige zorgkwekerij. Mensen met een hulpvraag kunnen binnen ons bedrijf een waardevolle dagtaak vinden die helemaal bij hun past. Door de kleinschaligheid zijn de communicatielijnen kort en werk je met een vertrouwd team, waarbij respect voor elkaar heel belangrijk is. Dagelijks zijn deelnemers aanwezig voor binnen- en buitenactiviteiten in onze prachtige groene omgeving.

Zorgkwekerij Menkveld heeft het keurmerk ‘Kwaliteit laat je zien’, welke is afgegeven door De Federatie Landbouw & Zorg.

Wat wij enorm belangrijk vinden is om de hulpkwekers niet alleen een waardevolle dagtaak te bieden, maar ook gewaardeerd te laten voelen, zelfvertrouwen te geven en te leren wat de werkstructuur inhoud. We zullen ook altijd kijken naar de mogelijkheden tot doorontwikkeling.

Raamovereenkomst Gemeenten
Wij hebben een directe raamovereenkomst met de gemeente Apeldoorn, Voorst, Deventer, Olst en Wijhe.

Samenwerkingsovereenkomsten overige instanties
Ook werken wij in onderaannemersschap van diverse instellingen . Wilt u hier meer over weten? Aarzel niet om vrijblijvend bij ons te informeren. E-mail Kristy@boomkwekerijmenkveld.nl

Kristy Boerkamp – aanspreekpunt voor de zorgkwekerij.