Particuliere verkoop

Ook als particulier bent u op onze kwekerijen van harte welkom! U bent bij ons aan het juiste adres voor bomen, beplanting en natuurlijk gedegen plantadvies waarmee u verder kan. Als het gaat om bomen uit volle grond, planten uit pot, of bloembollen; wij helpen u graag verder.

Bent u specifiek op zoek naar een bepaald soort? Klik hier.

Kwaliteit & Service
Ons bedrijf kenmerkt zich door een groot assortiment met o.a. ook veel grotere maten en bijzondere soorten plantgoed. Naast de kwaliteit die bij ons hoog in het vaandel staat vinden wij de service belangrijk. Zo zal er altijd een ervaren groenkenner medewerker zal u altijd voorzien van gedegen advies en helpen uw tuinwensen voor u uit te werken.

Afhalen of bezorgen

Van maandag t/m zaterdag zijn wij geopend en kan u uw plantgoed af halen. Wij bieden de mogelijkheid een van onze aanhangers te lenen. Mocht u er voor kiezen om het te laten bezorgen is dit ook geen probleem. Dit doen wij bij voorkeur in de ochtend.  Wij maken hiervoor altijd een afspraak (bezorging op donderdag niet mogelijk).
Betaling kan dan ook per (mobiele) pin geschieden op uw locatie.

Indicatie bezorgkosten:
Apeldoorn, Voorst, Klarenbeek, Twello: €30,00 incl. BTW
Overige plaatsen NL: In overleg


Tuinadvies nodig?
Mocht u nu vragen hebben over welke plant/boom het meest geschikt is voor een bepaalde plek in de tuin of op het terras; aarzel niet uw vraag door te sturen zodat wij vrijblijvend wat suggesties kunnen geven. Ook kunnen wij u voorzien van de juiste adressen voor uw tuinaanleg, onderhoud of opruimwerkzaamheden in de tuin.  Samen met uw hovenier bij ons langskomen behoort ook tot de mogelijkheden.

Cadeaubon (online) bestellen?
Op zoek naar een leuk cadeautje? Wij hebben cadeau bonnen voor elk gewenst bedrag. Deze kunt u direct online bestellen en worden gratis naar u, of de gewenste ontvanger opgestuurd.
Zo kun je de ontvanger een ‘boom met een boodschap geven’.

 


Er is een (mobiele) pinautomaat aanwezig.