Zorgkwekerij

Naast onze boomkwekerij en het tuincentrum hebben wij inmiddels al vele jaren ook een kleinschalige zorgkwekerij. Mensen met een hulpvraag kunnen binnen ons bedrijf een waardevolle dagtaak vinden die helemaal bij hun past. Door de kleinschaligheid zijn de communicatielijnen kort en werk je met een vertrouwd team, waarbij respect voor elkaar heel belangrijk is. Dagelijks zijn deelnemers aanwezig voor binnen- en buitenactiviteiten in onze prachtige groene omgeving.

Zorgkwekerij Menkveld heeft het keurmerk ‘Kwaliteit laat je zien’, welke is afgegeven door De Federatie Landbouw & Zorg. Dit is de landelijke brancheorganisatie voor de sector landbouw en zorg. Zij hebben als doelstelling ‘te bewerkstelligen dat professionele en kwalitatief hoogwaardige zorg op zorgboerderijen tot stand komt en de geboden zorg toetsbaar en transparant maakt’.

Naast het werken met het kwaliteitshandboek wat wij hebben geschreven leveren wij elk jaar een jaarverslag op wat kan worden ingezien via www.zorgboeren.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *